Heb jij belangstelling voor onze eilandgeschiedenis?

Word nu lid van De Motte!

Word nu lid van onze vereniging en profiteer van de vele voordelen. Allereerst steun je ons werk op het gebied van geschiedschrijving en archeologie. Drie maal per jaar ontvang je ons historische tijdschrift vol interessante artikelen over de geschiedenis van Goeree-Overflakkee. Daarnaast organiseren wij lezingen en cursussen waar onze leden tegen gereduceerd tarief aan deel kunnen nemen.

Beleef de geschiedenis van Goeree-Overflakkee!

Bezoek onze expositie

De Motte heeft in samenwerking met het Streekmuseum Goeree-Overflakkee een boeiende expositie ingericht over de geschiedenis van Goeree-Overflakkee. Bekijk een maquette van de roemruchte middeleeuwse nederzetting Berwoutsmoer, zie vondsten die wij in de loop der jaren hebben gedaan en beleef op interactieve wijze de historie van het eiland.

Het laatste nieuws

Geweldige Avond van de Geschiedenis met Annegreet van Bergen

Toen was geluk heel gewoon – een ieder denkt bij het horen van deze woorden terug aan vervlogen tijden. Maar was het vroeger nou echt zoveel beter? Annegreet van Bergen, econoom en journalist, nam ons tijdens de Avond van de Geschiedenis op woensdag 25 oktober mee door haar boek Gouden jaren, en hiermee terug in de tijd.

Verslag ledenvergadering & lezing de mottes

Afgelopen donderdag vond de jaarlijkse ledenvergadering van De Motte plaats.

Geplande activiteiten

Geen komend evenement!

Blijf op de hoogte!

Historische Vereniging De Motte | Gedempt Kanaal 21, 3241 DB Middelharnis | 0187-846861

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.