Twitter

Excursie naar Dordrecht

Categorie
Evenement
Datum
7 October 2017 09:30
Locatie
Dordrecht
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma

Op zaterdag 7 oktober aanstaande brengen we een bezoek aan het prachtige Dordrecht. Omdat veel leden al een of meerdere keren in Dordrecht zijn geweest, is het programma anders dan anders. Wij gaan het wat minder bekende deel van Dordrecht bezoeken. In de ochtend zullen we een bezoek brengen aan het Dordtse Patriciërshuis. Dit museum is nog maar een paar jaar geleden opgericht en laat het leven in de late achttiende en de vroege negentiende eeuw zien. In de middag bezoeken wij het nieuwe Nationaal Medisch Museum. Dit museum laat op een ludieke manier de historie van de geneeskunde zien. Tussendoor wordt u begeleid door een gids. De lunch is op een historische locatie.

De ontvangst is om 9:30 bij Banketbakkerij van der Sterre aan de Vriesestraat 97. Hier wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee en heerlijke Dordtse specialiteit. De excursie eindigt rond 16:00 uur met een borrel.

Parkeren

Parkeren in het centrum van Dordrecht is helaas niet gratis. De dichts bij de Vriesestraat gelegen parkeergarage is parkeergarage Drievriendenhof. Deze ligt op ongeveer een minuut lopen van de banketbakkerij. Een goedkoper alternatief is net buiten het centrum parkeergarage Veemarkt (5 minuten lopen), parkeergarage Spuihaven (10 minuten lopen) of parkeerterrein Weeskinderendijk (gratis, 15 minuten lopen).

Aanmelding

De kosten voor de excursie bedragen €31,- per persoon. Hierin zijn alle genoemde activiteiten en toegangsprijzen inbegrepen. U kunt zich tot uiterlijk 28 september aanmelden bij de penningmeester door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U dient tevens uw bijdrage van €31,- per persoon uiterlijk op 28 september over te maken naar het bankrekeningnummer van De Motte: NL61 RABO 0314118810 onder vermelding van excursie 2017, uw postcode en huisnummmer. Het is belangrijk dat, wanneer u meewilt, uw aanmelding en betaling op tijd door ons zijn ontvangen.

 
 

Alle datums

  • 7 October 2017 09:30